Netwerkinfrastrcutuur met 5 WiFi access points (inclusief controller en configuratie)

Vorige Artikel 5 van 82 Volgende
€ 4.434,65 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Hierbij het voorstel voor de netwerkinfrastrcutuur in het Uitgaancentrum De Eendragt te Kaatsheuvel.

We gaan uit van de volgende configuratie:

Bij de hoofd aansluiting van het Internet het plaatsen van een controller en 24 voudige switch in een reeds aanwezig 19" hangende patchkast. 

Vanuit daar zullen de 11 afgaande kabels aan de andere zijde voorzien worden van aparte 8 poort switches waarin 4 POE poorten beschikbaar zijn om WiFi access points op aan te kunnen sluiten. Daarnaast zijn er nog 2 aanvullende switches nodig voor het doorzetten van bekabeling. In totaal dus 13 stuks 8 poort switches. 
De 12e afgaande kabel zal worden aangesloten op een tweede 24 voudige switch in de reeds aanwezige 19" hangende patchkast nabij de kantoren

Tevens opgenomen in dit voorstel zijn 5 WiFi access points welke worden geconfigureerd in één netwerk, dus met één SSID (WiFi naam in de lucht). De voeding van deze access points worden verzorgt via de utp bekabeling. Er worden twee WiFi access points geplaatst in 2 verschillende feestzalen. Daarnaast zullen er 2 access points worden geplaatst in de ingangsruimte met bar waar een metalen kooiconstructie aanwezig is om dat dekking te kunnen realiseren. Het laatste WiFi access point zal worden geplaatst nabij de kantoorruimte. 

Daarbij zorgt een controller ervoor dat de apparatuur de juiste dekkiing op het juiste moment hebben. Afgesproken dat de bekabeling door Jari zelf wordt aangelegd. De montage en de instellen van de apparatuur zal door Really-IT worden uitgevoerd. De afmontage van de bekabeling, lees utp connectoren eraan zetten, en de montage van de UniFi controller, switches en accesspoints zal, bij aanwezige bekabeling, naar verwachting circa 6 uur met 2 personen zijn. Deze kosten zijn niet in dit voorstel meegenomen. Een eventuele hoogwerker zal door de klant zelf georganiseerd moeten worden. 

Dit voorstel bestaat dus uit de kosten voor de fysieke apparatuur en de configuratie apparatuur. De montage zal achteraf worden gefactureerd. 

© 2015 - 2022 Webshop van Really-IT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel